neděle 27. května 2012

Dress & Wind


V pátek jsem jela do Karolíny, největší chlouby Moravsko-slezského kraje (haha, fakt). A kdyby nebylo tak šíleně (hezky) větrno, viděli byste fotky z její ultramoderní terasy. Takhle sme se museli na focení schovat dolů mezi budovy, takže nevidíte to nádherné panorama Vítkovic. Ale mám slíbeno, že až nebude vítr, půjdem tam fotit, takže o něj nebudete ochuzeni, protože fakt stojí za to - když jsem v Karolíně, vždycky se tam jdu pokochat. Jinak tohle byla na ten den perfektní volba oblečení, potřebovala jsem něco slušňáckého a zároveň optimistického do školy, něco, v čem mi nebude vedro, protože počasí je momentálně dosti proměnlivé, ale i zima, kvůli větříku. Balerínky jsou klasika - nejoblíbenější, nejpohodlnější, nejuniverzálnější + věčné:)

sobota 26. května 2012

Something classy, something rebellious


Nejsem zrovna fanoušek červené. Přiznám se, že jsem si toto sako koupila impulzivně v Brně a měla ho na sobě jen párkrát, protože si v něm přijdu až moc výrazná. Taky je to snad poprvé v životě, co mám na sobě černo-červeno-bílou kombinaci, kterou normálně strašně nemám ráda, protože ji umí málokdo dobře sladit, ale člověk míní, život mění a najednou dělám výjimku v předsevzetí i já:) Jaký máte vztah k červené vy a líbí se vám trio č&č&b?

pondělí 21. května 2012

18 forever


Včera proběhla poslední narozeninová oslava. Od teď už je to jen 18:)
Šaty jsou moje nejoblíbenější ze všech, náramek se zubem i naušnice srdcovka a balerínky nejprochozenější. V autě jsem místo nich měla podpatky (tyhle), které jsem si pak vzala do restaurace (a jako blbec se vyfotila v balerínkách místo v podpatkách:D), ale nakonec i ty k nim vypadají dobře.)
A pusťte si toto video - hudba Youth Group, klip z Virgin Suicides, nejde vkládat, jinak bych ho sem dala, ale je perfektní oboje, kdo neznáte film -> stahujte .)

neděle 20. května 2012

Overal


Dneska outfit teda trochu netradičně přes jiný objektiv, než jste zvyklí. Přeju si takové to klasické lomo na film, ale to co je u nás v lomografii dostupné, se mi nelíbí ani jak vypadá navenek, ani jak fotí. Takže hledám něco, co bude fotit sice retro, ale bez šílenýho zabarvení nebo rámečků. Doufam, že někdy teda ten pravý najdu.) Máte lomo? Jaké? :) Do té doby si budu muset vystačit s širokoúhlým objektivem, nastaveným naopak. Jinak v tomhle jsem byla včera v kině na Dark Shadows, sice u kritiky to ovace nepřineslo, ale já jsem zarytý Burton+Depp+HelenaBonhamCarter fanoušek, takže jsme nemohly vybrat nic lepšího;) Nejlepší saténový overal je z háemka, k tomu doplňky z háemka, boty z Bati a Ray Ban brýle, které jsem našla v Řecku v autobuse, kde je někdo přede mnou zapoměl v té kapsičce na sedadle. Už jsem tady o téhle příhodě jednou psala v létě, třeba si to někteří z vás pamatují:))

sobota 19. května 2012

Les Fleurs


Fotky s narozeninovýma růžema od taťky, na Instagramu můžete vidět i mých 18 růží od mamči a taky část dárků, pokud jste zvědaví.) Zrovna tady mám na sobě džíny Levi's a naušnice, které jsem dostala. Dneska to jdeme s holkama oslavit, tak jsem zvědav, co dostanu a jaké to bude pít prvně legálně.. zní to totiž nudně, žádný adrenalin:D Fotek je požehnaně, slibuju, že příště zase míň.)

úterý 15. května 2012

Poslední sedmnáctkový


Oujé, pokud mě znáte, víte, že vyšiluju. Nejraději bych těch osmnáct ještě tak o půl roku odložila, ale prostě všechno, co jsem chtěla stihnout do 18, stihnu do 19 - ni una problema.Tak tedy zítra. (Ano, mám ze smutku nový sestřih, vypadám v něm na patnáct, jupí:)


neděle 13. května 2012

Where the lilacs grow


Šaty už mám tak dlouho, ale až dnešní předčasná oslava narozenin u taťky byla správnou příležitostí vytáhnout hedvábné šaty po kolena, s podpatky v úplně totožné barvě. Kabelka i naušnice jsou narozeninovým dárkem od něj a řetízek s Vespou jsem si koupila v pátek cestou do divadla:) Doufám, že přes týden bude krásně. Když jsem se narodila, bylo nejtepleji, přes 30 stupňů, tak pevně doufám, že po 18 letech to bude přesně taky tak. (Předpověď mi ale moc nepřeje:/)

úterý 8. května 2012

Feel So Good


Tento mentolový svetr absolutně zbožňuju!:) Upleten mamkou! Doplněný háemkovským náhrdelníkem a prstýnkem s kamenem, který jsem si už hodně dlouho nevzala. Tento ohoz je můj nejoblíbenější za poslední dobu:)

neděle 6. května 2012

Cesta z města


Víkend trávím pryč z města, je dokonalé počasí, učím se venku se venku na zahradě a u toho se opaluju, jak se máte vy?.) Šortky jsou můj poslední DIY výtvor, narazila jsem po hooodně dlouhé době v sekáči na džíny Wrangler s vysokým pasem a bylo hned jasné, co z nich vznikne - nejdřív teda měly být odbarvené savem, pak ocvočkované, ale nakonec se mi nejvíc líbily takto, tak budu muset někde splašit další, ať můžou být zrealizované i další nápady:D Je mi líto, že na fotkách není dobře vidět halenka, protože má skvělý vzor a je moje oblíbená. No a celé doplněné Vans slippers a copem - rybí kostí, který mi dal pořádně zabrat, plést to sobě a na dlouhých vlasech je dobrá vražda:D

středa 2. května 2012

Got nothing to prove


Summ's there! V neděli jsem byla poprvé venku ve svých botech Jeffrey Campbell, na výstavu architektonického studia OFIS a na fajitas, což se lehce stalo mým novým oblíbeným jídlem. No a úterý bylo ve znamení pekla na zemi (seminárky ze statistiky) a následně vítězoslavného vína v akci:D Dneska je další volno, ale máme o zábavu postaráno - čtvrteční test z češtiny, jupí!
(PS: Jak se vám líbí tyhle vedra? Já nejdřív nadávala, ale už je mě to začíná zase bavit.)