neděle 30. září 2012

Podzimní úlovky


Těchto několik věcí jsem si koupila v Praze, kde jsme byly se třídou na školním výletě, jak už je to na naší škole v maturitním ročníku zvykem. Já jsem v Praze ještě potom zůstávala a s mamkou a babičkou jsme si užily prodloužený víkend v mém milovaném městě.

středa 26. září 2012

Stripes


Nej nej nejlepší tričko na světě. Nikdy jsem moc nebyla na ty klasický námořnický trička, dokud jsem nenašla to perfektní - pasující střih, adekvátní velikost proužků, lodičkový výstřih, tříčtvrteční rukáv a silnou bavlnu. Uznávám, tady jeho dokonalost nevynikne, ale až k němu najdu pasující velký náhrdelník, uvidíte ho v plné parádě.) Košile tentokrát použitá jako sako a taky mám nové lodičky-platformy - jsou nizounké, špičaté, semišové a kupodivu pohodlné. Jak jsem nikdy neměla ráda špičaté boty, teď se mi některé líbí moc. Z doplňků mám jen jednoduché perly v uších, řetízek se zajícem z Topshopu a nový náramek z kolekce Holly&Whyte z Lindexu, který je skvěle minimalistický.
PS: Hlasujte v anketě nalevo prosííím:)

neděle 23. září 2012

Anna



Jak se vám líbí Annino výstřední video a její kolekce pro háemko? Mě osobně se na Anně líbí všechno, ale jinak uznávám, že ty kozačky a ostatní boty jsou lehce nevkusné, stejně tak kufry nebo zvířecí náramky, zato náušnice, řetěz kolem krku, některé náramky, paví klobouček nebo sluneční brýle se mi líbí a dokážu si je na sobě představit. Určitě se na její kolekci zajedu podívat, uvidíme, jak na tom bude s kvalitou. Právě od bot a od kufrů toho moc neočekávám a €300 za ně podle mě vůbec nebude odpovídající cena, ale nechme se překvapit. 6. října bude v obchodech:)

Více zde.

pátek 21. září 2012

You know I said it's true


Jsem nemocná, příští týden jedeme se třídou do Prahy, takže se potřebuju hodně rychle vyléčit, cpu do sebe vitamíny a polehávám v posteli - s učením:( Tyhle fotky jsou z minulého týdne, kdy jsem měla na sobě svou oblíbenou ocvočkovanou džísku a nejpohodlnější pruhované triko, které má vzadu zip. Má lodičkový výstřih, tříčtvrteční rukávy a není tenké, spíš hrubší. Úplně ideální námořnické triko.) Mějte se krásně, jestli přežiju zítřek ve škole, zkusím dát do kupy to video.)

čtvrtek 13. září 2012

U.S. Air Force


Jen to a jdu vypisovat Fitzgeralda k maturitce.) Btw, maskáče? Nikdy. Vojensky zelená? Celý podzim! A že už nastal, u nás je 9°C. Outfit z minulého týdne. Košile z druhý ruky z americký armády, kamínky nalepené mou šikovnou mamkou. Momentálně můj nejoblíbenější kousek ve skříni.

neděle 9. září 2012

Goodies


 V posledních dnech mi dělá radost několik nových věcí, vynikající letní snídaně a kvalitní knihy. Přes léto už jsem přečetla Ostře sledované vlaky, Velkého Gatsbyho, Přelet nad kukaččím hnízdem a teď Farmu Zvířat. Ze všech knih se mi nejvíce líbil Přelet, ale všechny byly skvělé - nad moje očekávání. Další věc, co mě potěšila jsou tyto lodičky z Topshopu - moje úplně první topshopácké botky. Objevila jsem je v polovině srpna na e-shopu v 65% slevě a tak jsem tipla velikost, naštěstí to dopadlo dobře, ikdyž mi nad jejich číslováním zůstává rozum stát a na internetu se o tom vedou živé diskuze. Ačkoli mám všechny lodičky číslo 40, vyjímečně třeba v Zaře 41, dokonce i balerínky mi byly v Topshopu ve 41 malé a proto jsem si objednala 42 a je mi akorát, rozhodně ji nepotřebuju vyplňovat gelovými polštářky. Tenhle problém tam nemám jenom já, například moje mamka nosí 38-39 a v pražském Topshopu si musela koupit platformy číslo 40 (takže já s mojí normální čtyřicítkou bych neměla šanci). Takže pokud zvažujete objednávání z topshop.com, doporučuju vyzkoušet jejich boty raději na prodejně.

sobota 8. září 2012

V mlze



 Dnes mám chvilku volna ukázat vám, co jsem si oblékla první školní den. Myslím, že conversek a džínů si užiju během roku dost, takže první den to chce na tu jednu hodinu něco vrcholně nepohodlného a nepraktického, asi jako 15 cm lodičky.) A jako provokaci další tetování - dostala jsem jej od švédské firmy FAKE TATTOOS.SE a stále drží už pátý den bez chybičky. Ještě mám jedno a to vám ukážu zase někdy příště, nejdřív jsem chtěla využít to, které jsem chtěla dát na nárt, protože dnů na otevřené lodičky už nebude mnoho. Zbytek je přesně můj styl a mám ráda, že jsem se už v osmnácti stylově našla a mám pocit, že dokud to na mě nebude vypadat nepřiměřeně vůči věku, zůstanu u cvočků, sladce růžové, dlouhých vlasů a šifonu. Tenhle hairstyle mám na blogu naposled, po škole jsem šla ke kadeřnici a zase vypadám trošku jinak, uvidíte někdy příště.)
PS: V neděli bude další článek!.)

úterý 4. září 2012

GONNA WORK MY ASS OFF


Moc nerada tohle píšu, ale přišel po téměř dvou letech čas, kdy si potřebuju dát blogové prázdniny. Budou dlouhé tak, jak bude potřeba, dokud neudělám všechno, co chci za září/říjen stihnout, jsou věci, které jsou důležitější než blog a kterým se teď musím věnovat naplno. Ráda bych se pokusila zvládnout tenhle svůj senior year co nejpříjemnější cestou a vím, jak mě blog baví a rozptyluje, když potřebuju dělat fůry jiných věcí. Samozřejmě kromě něj jdou na blacklist i všechny e-shopy, Instagram, facebook a blogy, které sleduji. Rozhodně si budu dávat přestávky a odměny, ale všechno naplánuju na časový úsek tak, abych si pak nevyčítala prokrastinaci.) Sem tam neco na blogu pribude, uz mam par outfitu vyfocenych a kdyz bude cas na vyfoceni dalsiho, urcite ho pridam, ale nemuzu se blogu venovat s intenzitou nekolika clanku za tyden. Určitě tohle všichni odmaturovaní chápete a vy ostatní to pochopíte, až vám v září bude hořet za patama:) Mnoho lidí mi tvrdí, že času je ještě dost, ale já nesnáším, když odkládám práci, kterou můžu mít udělanou co nejdřív. Pokud všechny výpisky zvládnu za dva měsíce, tím líp, pak bude na blog dost času a učit se budu stejně až po Vánocích:) Ale odkládat to nechci ani nebudu. Ruku v ruce s tím jde i další můj cíl, který jsem si na tenhle rok dala, ale o tom až později. Však co je na předsevzetí lepší měsíc než září, ne?.) Držte mi palce a já budu brzy zpět. Pár článků, které jsem právě přednastavila se tu ještě objeví a určitě něco přidám i na Instagram, no worries.) Taky ruším moderování komentářů, protože to bych už vůbec nestíhala, ale číst je samozřejmě všechny budu! Jestli taky maturujete, klidně mi napište.) Morální podpora od stejně postiženého se vždycky hodí, ne?:)

neděle 2. září 2012

Co si tak přeju ke konci léta

Nejvíc si samozřejmě přeju, aby někdo zrušil školu.


1) Uggsky, protože do těch napodobenin z Tesca po týdnu v ostravské břečce teče všemi směry.
2) Paletku s maximálním počtem hnědých matných stínů - takže asi Naked 2 od Urban Decay.
3) Triko s Jamesem Deanem, nejroztomilejším hercem starých filmů na světě. (už mám, dík, mami:*)
4) Vlněná vesta ze Zary na přecházení v -20 stupních z hlavní budovy na domeček.
5) Lodičky z Topshopu na první školní den.
6) Třpytivý lak na nehty OPI na zimu, protože vypadá jako nasbírané sněhové vločky.
7) Angorák z kolekce Lana Del Rey, protože se mi hodí ke stejně barevým kalhotám.
8) Co nejvíc věcí s arganovým olejem na mé zničené konečky.